Ambassador voorlichtingsactiviteiten

Bachelor studenten bmw

Word Biomedisch Wetenschap ambassador!

Jaarlijks worden er vanuit de faculteit drie bachelor open dagen georganiseerd om nieuwe studenten te werven. Ook worden diverse andere voorlichtingsactiviteiten, zoals het proefstuderen en de voorlichtingen op middelbare scholen, georganiseerd. Hierbij laten we zien wat onze studies inhouden en hoe wij ons onderscheiden van andere universiteiten.

Om dit allemaal mogelijk te maken zetten we graag enthousiaste studenten in die het leuk vinden hun studie te representeren en scholieren (en ouders) te informeren en enthousiasmeren. Ben jij een Geneeskunde of Biomedische Wetenschappen student die graag naast je studie nog een extra zakcentje wil verdienen? Dan zoeken wij jou!

Als ambassador help je mee bij voorlichtingsactiviteiten van je studie. Zo kun je ervoor kiezen om voor grote groepen te presenteren, proefcolleges begeleiden, maar ook één-op-één gesprekken te voeren met scholieren of ouders. Je beslist zelf wanneer je wel of niet wilt werken!

Twijfel je om je op te geven, of wil je graag nog wat informatie? Mail dan naar Eva Spetter (voorlichting-bmw@radboudumc.nl).

Ben je meteen enthousiast geworden? Vul dan het volgende formulier in om je op te geven: https://forms.office.com/e/mNsaxpawh3